Поднимайся, Украина, не дай себя убить... Я соединила свои силы с вашими ведьмами. Я начертила круг. России не пройти через него. Не будет победы, это я вам гарантирую.
Вот тебе тварь сатанинская.
Живый в*помощи Вышняго, в*крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и*Прибежище мое, Бог мой, и*уповаю на*Него. Яко Той избавит тя*от*сети ловчи, и*от*словесе мятежна, плещма Своима осенит*тя, и*под криле Его надеешися: оружием обыдет тя*истина Его. Не*убоишися от*страха нощнаго, от*стрелы летящия во*дни, от*вещи во*тме преходяшия, от*сряща, и*беса полуденнаго. Падет от*страны твоея тысяща, и*тма одесную тебе, к*тебе*же не*приближится, обаче очима твоима смотриши, и*воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не*приидет к*тебе зло, и*рана не*приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о*тебе, сохранити тя*во*всех путех твоих. На*руках возмут*тя, да*не*когда преткнеши о*камень ногу твою, на*аспида и*василиска наступиши, и*попереши льва и*змия. Яко на*Мя упова, и*избавлю*и: покрыю*и, яко позна имя Мое. Воззовет ко*Мне, и*услышу его: с*ним есмь в*скорби, изму его, и*прославлю его, долготою дней исполню его, и*явлю ему спасение Мое.